Echo

De “Echo” is een gezamenlijk kerkblad van de parochies Wehl en Nieuw Wehl en bestaat sinds 1975.

Het verschijnt om de drie weken. In de “Echo” staan tijd en aard van de vieringen, een overweging, mededelingen betreffende de parochies o.a. intenties, geboorten, huwelijken en overledenen.

Bij het maken van de 'Echo' zijn heel veel vrijwilligers betrokken. (schrijvers, typiste, drukkers, vouwploeg, mensen die alles aftellen/klaarleggen en de bezorgers).

De abonnementsprijs is op dit moment slechts € 7,50 per jaar. U kunt zich abonneren door een volmacht op het parochiesecretariaat af te geven, om dit bedrag automatisch te laten incasseren.

Contactpersoon en tevens abonnementsadministratie: mevr. R. Welling. Mevr. Welling is op vrijdagmochtend van 9.30 tot 11.30 uur te bereiken op het parochiecentrum (tel: 0314-681254).

U kunt ook een berichtje bij het parochiecentrum in de brievenbus doen of een e- mail sturen.

Laatst aangepast ( woensdag, 23 april 2014 14:09 )