Collectanten

Als parochianen wordt van ons verwacht dat we samen zorg dragen voor de parochie, maar ook voor de doelen die vanuit de kerk worden aangedragen. Daartoe worden tijdens de vieringen de nodige gelden ingezameld. Dit inzamelen is de taak van de collectanten.

Tijdens de weekendvieringen en tijdens bijzondere vieringen door de week wordt er gecollecteerd.

Meestal is er één collecte, soms is er een tweede collecte voor een door het bisdom voorgeschreven doel.

Dit wordt vooraf vermeld in het mededelingenblad “Echo”. De collectanten dragen zorg voor het collecteren tijdens de vieringen in het weekend. Bij andere vieringen zorgt de dienstdoende koster voor het collecteren.

Contactpersoon: dhr. H. Beerten, Raadhuisplein 174  tel. 0314-682062.