Kerk Leden Administratie

De parochie houdt sedert jaar en dag een ledenadministratie bij die inmiddels in een computerbestand is opgenomen. In dit bestand zijn in principe alle parochianen opgenomen.

Vanuit dit bestand worden ook jaarlijks de leden benaderd voor o.a. de Actie Kerkbalans,

de Vastenactie, welke kinderen in aanmerking komen voor de Eerste Communie, Vormen etc.

Sedert een aantal jaren verstrekken de gemeenten geen opgaaf meer van mutaties in het persoonsregister.

Hierdoor zijn parochies voor hun ledenadministratie grotendeels afhankelijk van de opgaaf door de parochianen zelf.

Momenteel krijgt de parochie (een aantal) mutaties ook aangeleverd via het SILA (Stichting Interkerkelijke Leden Administratie), maar lang niet alle mutaties. Daarom vragen wij u dringend om wijzigingen (ook van uw gezinsleden)

door te geven aan het parochiesecretariaat. Dit kan via een briefje of per e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Het secretariaat geeft dit weer door aan de ledenadministratie en aan de abonnementenadministratie van “Echo”.