Koren

Onze parochie kent meerdere koren. In de roostercommissie wordt met andere parochies van het parochieverband afgesproken wanneer er vieringen zijn. Vervolgens kan worden afgesproken wanneer welk koor zingt.

Nieuwe leden bij de diverse koren zijn van harte welkom.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de dirigent of voorzitter van het betreffende koor.

Parochiekoor

Sinds 1 januari 2004 is het dames- en herenkoor samengevoegd tot het parochiekoor. Het koor bestaat uit ongeveer 15 heren en 25 dames. Zij luisteren vaak een weekendviering op. Daarnaast luisteren zij als regel ook de uitvaarten en huwelijks- en jubileumvieringen op. Regelmatig wordt er door de heren uit dit koor een viering verzorgd met Latijnse gezangen. De repetitieavond is donderdagavond.

Dirigent: Mascha van den Dikkenberg.

Voorzitter van het koor is mevr. C. Teunissen Diepenbroektraat 5; tel: 0314-681647

Cantores

Dit is, wat aantal leden betreft, een klein koor. Het bestaat uit ongeveer 10 leden.

Zij verzorgen de avondwakes .

Contactpersoon: dhr. G. Gerritsen, Kon. Wilhelminastraat 57; tel: 0314-683690

“One more voice”

Dit koor luistert regelmatig vieringen in Wehl en Kilder op. Het koor bestaat uit 40 leden en repeteert op dinsdagavond.

Dirigent: is mevr. M. Nicolai, Hagelkruisweg 54; tel: 0314-684853.

Voorzitter is dhr. P. Roemaat, Doetinchemseweg 3 Wehl

Kinderkoor "De Regenboog"

Het kinderkoor “de  Regenboog” bestaat uit een aantal jongeren uit Wehl en Nieuw Wehl.

De parochie is erg blij met het kinderkoor. Het is een mooie en een concrete vorm van betrokkenheid bij de vieringen in de kerk.

Het kinderkoor luistert regelmatig de weekendvieringen op in Wehl en Nieuw Wehl en  repeteert op  de vrijdagavond

van 18.00 uur tot 19.00 uur in het parochiecentrum van Wehl

Dirigent: mevr. T. Boelee, Lange Klauwenhof 10, Didam; tel: 0316-220136.

Laatst aangepast ( vrijdag, 16 januari 2015 20:36 )